Information om holdstart på EUX, grundforløb 1

Velkommen til GF1.

Første skoledag skal du møde på Ellemosevej 25, 8370 Hadsten, kl. 8.00 i bistroen. Find vej til bistroen.

Den daglige undervisningstid er fra kl. 8.00-15.00, fredag slutter undervisningen kl. 11.15.

Spisetid frokost

Frokost spises i den store bistro kl 11.15

elevGrundforløb 1 varer 20 uger

Kontakt os inden du starter, hvis du har brug for Specialpædagogisk Støtte (SPS).

skolehjemSkolehjem

pil til link djhHvis du ønsker at bo på skolehjem, skal du udfylde en tilmelding hurtigst muligt og senest 14 dage inden du starter.
Indkvartering finder sted dagen før første undervisningsdag - dit mødetidspunkt får du tilsendt i e-boks. Vær opmærksom på at vi tilbyder dobbeltværelser.

Prisen for kost og logi er 587 kr. pr. uge.  Har du en uddannelsesaftale, sendes en faktura til din mester. Er du under 18 år, skolehjemsberettiget og uden uddannelsesaftale, er det gratis at bo på skolehjemmet. Du er skolehjemsberettiget, når du har mindst 75 minutters transport (inkl. ventetid) til nærmeste skole, der udbyder uddannelsen. Er du forsørger og skolehjemsberettiget, er det gratis at bo på skolehjemmet. Læs mere om reglerne for tilskud til at bo på skolehjem.

 

 Elektriker værktøjUndervisningsmateriale - det skal du medbringe

Husk også

 • Vinkelmåler
 • Lineal
 • Blyanter
 • Viskelæder
 • Ternet A4-papir

Særligt for EUX-elektrikere

Du har mulighed for at låne nødvendigt værktøj på DjH mod et depositum på 600 kr. 

 • Spidstang
 • Skævbidder
 • Afisoleringstang
 • Skruetrækkersortiment:
  Torx 15x100 mm
  Torx 20x100 mm
  5,5x100 mm
  3,5x75 mm
  2x100 PZ
  1x75 PZ
  Elektrisk skruetrækker
 • Kabelkniv (ikke hobbykniv)
 • Tommestok eller målebånd
 • Værktøjsbælte/værktøjskasse
 • Lille vaterpas

 

rygning 75px

Rygning

Skoletiden er røgfri fra kl. 8.00 til kl. 16.00.
Det betyder at du ikke må ryge, tage nikotinposer eller lign. i dette tidsrum, så længe du er tilknyttet skolen. Klik for mere info.

studiekort

Studiekort

Når du starter på DJH, skal du have et studiekort. Du får hjælp af din underviser. Dit studiekort kan bruges til nøglekort samt betaling i bistro og café, hvor du også kan tanke det op. Mister du dit kort, kan du få lavet et nyt i elevinfo for 100 kr.

sko

Påklædning

Når der arbejdes i værkstederne skal du bære sikkerhedssko! Det er desuden en god ide at bruge arbejdstøj, der tåler slid. Da vi er pålagt fra ministerierne hæjst at opvarme vores fællesarealer til 19ºC, anbefaler vi, at du iklæder dig varmt tøj.
laptop

Computer

Det er en fordel, hvis du medbringer din egen computer. Hvis du ønsker at anvende en af skolens stationære computere, skal du selv medbringe mus og tastatur. Computeren skal kunne køre Windowsbaseret software. For optimal brug, skal den have et antivirusprogram, og styresystemet skal være opdateret. Hvis du har en Mac, skal du være opmærksom på, at du ikke kan anvende alle skolens programmer.

lommeregner

Lommeregner

Vi anbefaler, at du køber en lommeregner, fx TI 30/HP30, som også sælges på DjH. Lommeregneren skal minimum have funktionerne: cos, sin, tan og X-1 (reciprok).

forsikring

Forsikring

Vær opmærksom på, at DjH ikke har en forsikring, der dækker fx tyveri. Det er vigtigt, at du har en forsikring som dækker dine private ejendele, værktøj, computer m.m. Du kan låne et aflåseligt skab på DjH for et depositum på 100 kr.

lommeregner

App

Når du er på skolen, er det en god ide at følge med på skolens app: relesys. Her får du vigtige nyheder, du kan skrive med de andre på holdet og du kan se, hvad der er på menuen i bistroen. Se hvordan du kommer på appen her.

pil til link djh
Sådan kommer du på Studie+ og videre til TEAMS
pil til link djh
Sådan opdaterer du dine kontaktoplysninger på Studie+

Vi glæder os til at byde dig velkommen på DjH.

Louise Willie, Uddannelsesleder

Louise Willie, Uddannelsesleder

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 373
Rikke Feld, uddannelseschef

Rikke Feld, uddannelseschef

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 198
Cecilie Nesborg, Studievejleder

Cecilie Nesborg, Studievejleder

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.,
tlf.: 89 370 315
Malene Buus Lund, elevadm. TRÆ

Malene Buus Lund, elevadm. TRÆ

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 310
Lars Nørlund, elevadm. PLAST

Lars Nørlund, elevadm. PLAST

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 311
Camilla Ringsborg, elevadm EL

Camilla Ringsborg, elevadm EL

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 313

SKOLEHJEM
GODSKRIVNING
BEFORDRING
SU
SPS
EFTER SKOLETID
FIND VEJ
FIND RUNDT