Information om holdstart på EUX-tømrer, hovedforløb 2

Den daglige undervisningstid er fra kl. 8.00-15.20, fredag slutter undervisningen kl. 11.20.

elevHovedforløb 2 varer 19 uger

pil til link djhPå www.elevplan.dk kan du få overblik over uddannelsens fag og mål. Klik på: Skoler, Hadsten, lokale undervisningsplaner.

skolehjemSkolehjem

pil til link djhHvis du ønsker at bo på skolehjem, skal du udfylde en tilmelding hurtigst muligt og senest 14 dage inden du starter. Husk at aftale det med din mester.
Indkvartering finder sted dagen før første undervisningsdag kl. 19.00-22.00. Vær opmærksom på at vi tilbyder dobbeltværelser.

Prisen for kost og logi er 542 kr. pr. uge.  Er du under 18 år, skolehjemsberettiget og uden uddannelsesaftale, er det gratis at bo på skolehjemmet. Du er skolehjemsberettiget, når du har mindst 75 minutters transport (inkl. ventetid) til nærmeste skole, der udbyder uddannelsen. Er du forsørger og skolehjemsberettiget, er det gratis at bo på skolehjemmet. Læs mere om reglerne for tilskud til at bo på skolehjem.

tools carpenterUndervisningsmateriale - det skal du medbringe

  • Lommeregner
  • PC
  • Tastatur og mus
  • Værktøjskasse
  • Kode til elektronisk bogpakke
  • Arbejdstøj
  • Sikkerhedssko
  • Personlige værnemidler til brug i værkstedet
pil til link djhPå www.bygud.dk finder du liste over bogpakke og det værktøj som du skal medbringe

Sender du din værktøjskasse til skolen skal du sende den til: Den jydske Haandværkerskole, Industrivej 1, Port 3, 8370 Hadsten.

SikkerhedsskoNår der arbejdes i værkstederne skal du bære sikkerhedssko!

LommeregnerLommeregnerlommeregner copy lille

Vi anbefaler at du medbringer en lommeregner, fx TI 30/HP30, som også sælges på DjH. Lommeregneren skal minimum have funktionerne: cos, sin, tan og X-1 (reciprok).

Bærbar pcComputer

Du skal medbringe din egen bærbare computer med netværkskort. Du skal medbringe dit eget tastatur og mus. For optimal brug, skal din  computer have et antivirusprogram og styresystemet skal være opdateret. Der undervises i Microsoft Office-pakken og vi forventer at, alle har denne eller tilsvarende installeret. Øvrige programmer, der skal anvendes i undervisningen, stilles tilrådighed af skolen. Hvis du har en Mac, skal du være opmærksom på, at du ikke kan anvende alle skolens programmer.

lockForsikring

Vær opmærksom på at DjH ikke har en forsikring der dækker fx tyveri, det er vigtigt at du har en forsikring som dækker dine private ejendele, værktøj, computer m.m.

pil til link djhKontakt os inden du starter, hvis du har brug for Specialpædagogisk Støtte (SPS)
pil til link djh
COVID-19 retningslinjer
pil til link djh

Sådan kommer du på Uddata+ og videre til TEAMS

Vi glæder os til at byde dig velkommen på DjH.

SKOLEHJEM
GODSKRIVNING
BEFORDRING
SU
SPS
EFTER SKOLETID
FIND VEJ
FIND RUNDT

Pia Hald, elevadministration

Pia Hald, elevadministration

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 312
Henrik Dalsgaard, uddannelseschef

Henrik Dalsgaard, uddannelseschef

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 260

Video fra EUX-tømrerne