Information om start på grundforløb 1

Første skoledag skal du møde på Ellemosevej 25, 8370 Hadsten, kl. 8.15 i bistroen. Find vej til bistroen.

Den daglige undervisningstid er fra kl. 8.00-15.00, fredag slutter undervisningen kl. 11.15.

elevGrundforløb 1 varer 20 uger

 

skolehjemSkolehjem

pil til link djhHvis du ønsker at bo på skolehjem, skal du udfylde en tilmelding hurtigst muligt og senest 14 dage inden du skal starte.
Indkvartering finder sted dagen før første undervisningsdag - dit mødetidspunkt får du tilsendt i e-boks. Vær opmærksom på at vi tilbyder dobbeltværelser.

Prisen for kost og logi er 565 kr. pr. uge. Har du en uddannelsesaftale, sendes en faktura til din mester. Er du under 18 år, skolehjemsberettiget og uden uddannelsesaftale, er det gratis at bo på skolehjemmet. Du er skolehjemsberettiget, når du har mindst 75 minutters transport (inkl. ventetid) til nærmeste skole, der udbyder uddannelsen. Er du forsørger og skolehjemsberettiget, er det gratis at bo på skolehjemmet. Læs mere om reglerne for tilskud til at bo på skolehjem.

Elektriker værktøjUndervisningsmateriale - det skal du medbringe

  • Lommeregner
  • Arbejdstøj
  • Sikkerhedssko
  • Bærbar computer
  • Skriveredskaber
  • Papir
  • Passer
  • Vinkelmåler
  • Lineal

SikkerhedsskoNår der arbejdes i værkstederne skal du bære sikkerhedssko!

pil til link djh
Køb arbejdstøj og sikkerhedssko med rabat og DjH-logo

Bærbar pcStudiekort

Når du starter på DJH, skal du have et studiekort. Du får hjælp af din underviser.  Dit studiekort kan bruges til nøglekort samt betaling i bistro og café, hvor du også kan tanke det op. Mister du dit kort, kan du få lavet et nyt i elevadministrationen for 75 kr.

LommeregnerLommeregnerlommeregner copy lille

Vi anbefaler at du medbringer en lommeregner, fx TI 30/HP30, som også sælges på DjH. Lommeregneren skal minimum have funktionerne: cos, sin, tan og X-1 (reciprok).

Bærbar pcComputer

Det er en fordel, hvis du medbringer din egen bærbare computer. Hvis du skal have fuldt udbytte af de programmer, som du skal bruge på skolen, er det bedst, hvis du bruger en windowsbaseret computer. Derudover skal du sørge for at styresystemet er opdateret, og for at du har et virksomt virusprogram. Du kan få officepakken, når du går på skolen. Hvis du vil bruge skolens computere, skal du selv medbringe mus og tastatur.

lockForsikring

Vær opmærksom på at DjH ikke har en forsikring der dækker fx tyveri, det er vigtigt at du har en forsikring som dækker dine private ejendele, værktøj, computer m.m. 

sandalerFridage

Du skal være opmærksom på at din uddannelse ikke holder skoleferie, som du er vant til. I uge 42 og 43 er der undervisningsfri. I mindst en af ugerne er det obligatorisk at gennemføre et VFU-forløb, dvs. du skal i praktik i en virksomhed. Du skal selv kontakte virksomheden og lave en aftale, men kan naturligvis få hjælp til det på skolen.

rygning forbudt

Røgfri skoletid kl. 8.00-16.00
pil til link djhKontakt os inden du starter, hvis du har brug for Specialpædagogisk Støtte (SPS).
pil til link djh
COVID-19 retningslinjer
pil til link djh
Sådan kommer du på Studie+ og videre til TEAMS
pil til link djh
Sådan opdaterer du dine kontaktoplysninger på Studie+

Vi glæder os til at byde dig velkommen på DjH.

SKOLEHJEM
GODSKRIVNING
BEFORDRING
SU
SPS
EFTER SKOLETID
FIND VEJ
FIND RUNDT

Line Jensen, elevadministration

Line Jensen, elevadministration

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 306

Kontakt studievejleder Thea Sejr Jensen

 

 

Find vej til elevinfo

Video fra DjH