Information om start på grundforløb 1

elevGrundforløb 1 varer 20 uger

pil til link djhKontakt os inden du starter, hvis du har brug for Specialpædagogisk Støtte (SPS).

Første skoledag skal du møde på Ellemosevej 25, 8370 Hadsten. 

Vi tager imod dig i elevinfo, hvorefter vi mødes kl. 9.00 i bistroen til fælles morgenmad. Find vej til bistroen.

Vi glæder os til at se dig

Den daglige undervisningstid er fra kl. 8.00-15.00, fredag slutter undervisningen kl. 11.15.

Spisetid frokost

Kl. 11.15 i Store Bistro

 skolehjemSkolehjem

pil til link djhHvis du ønsker at bo på skolehjem, skal du udfylde en tilmelding hurtigst muligt og senest 14 dage inden du skal starte.
Indkvartering finder sted dagen før første undervisningsdag - dit mødetidspunkt får du tilsendt i e-boks. Vær opmærksom på at vi tilbyder dobbeltværelser.

Prisen for kost og logi er 587 kr. pr. uge. Er du under 18 år, skolehjemsberettiget og uden uddannelsesaftale, er det gratis at bo på skolehjemmet. Du er skolehjemsberettiget, når du har mindst 75 minutters transport (inkl. ventetid) til nærmeste skole, der udbyder uddannelsen. Er du forsørger og skolehjemsberettiget, er det gratis at bo på skolehjemmet. Læs mere om reglerne for tilskud til at bo på skolehjem.

Elektriker værktøjUndervisningsmateriale - det skal du medbringe

rygning 75px

Rygning

Skoletiden er røgfri fra kl. 8.00 til kl. 16.00.
Det betyder at du ikke må ryge, tage nikotinposer eller lign. i dette tidsrum, så længe du er tilknyttet skolen. Klik for mere info.

studiekort

Studiekort

Når du starter på DJH, skal du have et studiekort. Du får hjælp af din underviser. Dit studiekort kan bruges til nøglekort samt betaling i bistro og café, hvor du også kan tanke det op. Mister du dit kort, kan du få lavet et nyt i elevinfo for 100 kr.

sko

Påklædning

Når der arbejdes i værkstederne, skal du bære sikkerhedssko! Det er desuden en god ide at bruge arbejdstøj, der tåler slid. 
laptop

Computer

Det er en fordel, hvis du medbringer din egen computer. Computeren skal kunne køre Windowsbaseret software. For optimal brug, skal den have et antivirusprogram, og styresystemet skal være opdateret. Hvis du har en Mac, skal du være opmærksom på, at du ikke kan anvende alle skolens programmer.

lommeregner

Brug af mobiltelefon

Mobiltelefoner må ikke være et forstyrrende element i undervisningen. Derfor er det ikke tilladt at bruge mobiltelefonen i undervisningstiden, med mindre at det er godkendt af din underviser. Skal du bruge en lommeregner, er mobiltelefon ikke tilladt.

Du må desuden ikke bruge din mobiltelefon til at fotografere eller optage andre uden deres samtykke.
forsikring

Forsikring

Vær opmærksom på, at DJH ikke har en forsikring, der dækker fx tyveri. Det er vigtigt, at du har en forsikring som dækker dine private ejendele, værktøj, computer m.m. Du kan låne et aflåseligt skab på DJH for et depositum på 100 kr.

lommeregner

App

Når du er på skolen, er det en god ide at følge med på skolens app: relesys. Her får du vigtige nyheder, du kan skrive med de andre på holdet og du kan se, hvad der er på menuen i bistroen. Se hvordan du kommer på appen her.

sandaler

 

Fridage

Du skal være opmærksom på, at din uddannelse ikke holder skoleferie, som du er vant til. I uge 42 er der undervisningsfri. I en uge i efteråret er det obligatorisk at gennemføre et VFU-forløb, dvs. du skal i praktik i en virksomhed. Du skal selv kontakte virksomheden og lave en aftale, men kan naturligvis få hjælp til det på skolen. Du får at vide af din underviser, hvornår VFU-ugen finder sted.

pil til link djh
Sådan kommer du på Studie+ og videre til TEAMS
pil til link djh
Sådan opdaterer du dine kontaktoplysninger på Studie+

Vi glæder os til at byde dig velkommen på DJH.

SKOLEHJEM
GODSKRIVNING
BEFORDRING
SU
SPS
EFTER SKOLETID
FIND VEJ
FIND RUNDT

Louise Willie, Uddannelsesleder GF1

Louise Willie, Uddannelsesleder GF1

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 373
Thomas Rathcke, elevadministration teamleder

Thomas Rathcke, elevadministration teamleder

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 169
Rikke Feld, Uddannelseschef

Rikke Feld, Uddannelseschef

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 198
Cecilie Nesborg, studievejleder

Cecilie Nesborg, studievejleder

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 315

Video fra DjH

Find vej til elevinfo