Information om holdstart på elektrikeruddannelsen, svendeprøve

Den daglige undervisningstid er fra kl. 8.15-15.15, fredag slutter undervisningen kl. 11.30.

Download facts gode raad om svendeprøven

 

 

 

 

 

 

laptopComputer

Det er en fordel hvis du medbringer din egen bærbare computer. Computeren skal kunne køre Windows baseret software. For optimal brug, skal den have et antivirus program og styresystemet skal være opdateret. Hvis du har en Mac, skal du være opmærksom på, at du ikke kan anvende alle skolens programmer.

Bærbar pcStudiekort

Når du starter på DJH, skal du have et studiekort. Du får hjælp af din underviser.  Dit studiekort kan bruges til nøglekort samt betaling i bistro og café, hvor du også kan tanke det op. Mister du dit kort, kan du få lavet et nyt i elevadministrationen for 100 kr.

skolehjemSkolehjem

pil til link djhHvis du ønsker at bo på skolehjem, skal du udfylde en tilmelding hurtigst muligt og senest 14 dage inden du starter. Husk at aftale det med din mester.

Indkvartering finder sted dagen før første undervisningsdag. I din e-boks får du besked om mødetidspunkt. Vær opmærksom på at vi tilbyder dobbeltværelser.

Prisen for kost og logi er 587 kr. pr. uge.  Er du under 18 år, skolehjemsberettiget og uden uddannelsesaftale, er det gratis at bo på skolehjemmet. Du er skolehjemsberettiget, når du har mindst 75 minutters transport (inkl. ventetid) til nærmeste skole, der udbyder uddannelsen. Er du forsørger og skolehjemsberettiget, er det gratis at bo på skolehjemmet. Læs mere om reglerne for tilskud til at bo på skolehjem.

pil til link djhHusk at opdatere dine praktikmål på elevplan sammen med din mester

Skoleperiodens fag og indhold samt mål for praktikken i virksomheden fremgår af elevplan.

pil til link djhKontakt os inden du starter hvis du har brug for Specialpædagogisk støtte (SPS)

lockForsikring

Vær opmærksom på at DjH ikke har en forsikring der dækker fx tyveri, det er vigtigt at du har en forsikring som dækker dine private ejendele, værktøj, computer m.m. Du kan låne et aflåseligt skab på DjH for et depositum på 100 kr.

rygning forbudt

Røgfri skoletid kl. 8.00-16.00
pil til link djh
COVID-19 retningslinjer
pil til link djh

Sådan kommer du på Uddata+ og videre til TEAMS

pil til link djh
Sådan opdaterer du dine kontaktoplysninger på Studie+

Elektriker svendeprøvelokale

SKOLEHJEM
GODSKRIVNING
BEFORDRING
SU
SPS
EFTER SKOLETID
FIND VEJ
FIND RUNDT

 

Mødetid

Første skoledag møder du i bistroen.

Den daglige undervisningstid er fra kl. 8.15-15.15. Fredag slutter undervisningen kl. 11.30.

Ved undervisningsfri (dagene op til påske, efter kristi himmelfart og 1. maj og 5. juni), skal du søge frihed hos din mester, hvis du har en uddannelsesaftale. 

Husk, at skolens værksteder er åbne døgnet rundt, men at der gælder særlige regler omkring at være i værkstederne efter endt undervisning. Find reglerne i appen.

Spisetid frokost

Kl. 11.30 i Teknisk Akademi

Camilla Ringsborg, elevadministration

Camilla Ringsborg, elevadministration

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 313
Rikke Feld, Uddannelseschef

Rikke Feld, Uddannelseschef

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 198
Kim Clarence Hundborg, studievejleder

Kim Clarence Hundborg, studievejleder

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 212