Information om holdstart på tømrer/tækkeruddannelsen, hovedforløb 5

Den daglige undervisningstid er fra kl. 8.15-15.15, fredag slutter undervisningen kl. 11.30.

tools carpenterUndervisningsmateriale - det skal du medbringe

  • Ajourført uddannelsesbog
  • Værktøjskasse
  • Kode til elektronisk bogpakke
  • Arbejdstøj
  • Sikkerhedssko
  • Personlige værnemidler til brug i værkstedet
  • Tastatur og mus
pil til link djhPå www.bygud.dk finder du liste over bogpakke og det værktøj som du skal medbringe

Sender du din værktøjskasse til skolen skal du sende den til: Den jydske Haandværkerskole, Industrivej 1, Port 3, 8370 Hadsten.

SikkerhedsskoNår der arbejdes i værkstederne skal du bære sikkerhedssko!

Bærbar pcStudiekort

Når du starter på DJH, skal du have et studiekort. Du får hjælp af din underviser.  Dit studiekort kan bruges til nøglekort samt betaling i bistro og café, hvor du også kan tanke det op. Mister du dit kort, kan du få lavet et nyt i elevadministrationen for 75 kr.

LommeregnerLommeregnerlommeregner copy lille

Din lommeregner skal minimum have funktionerne: cos, sin, tan og X-1 (reciprok). Vi anbefaler lommeregner TI30/HP30, som også sælges på DjH.

Bærbar pcComputer

Det er en fordel hvis du medbringer din egen bærbare computer. Du skal medbringe dit eget tastatur og mus. For optimal brug, skal din  computer have et antivirusprogram og styresystemet skal være opdateret. Det anbefales at den kører på Windows. Vi hjælper dig med at installere det tegneprogram som vi anvender. Hvis du har en Mac, skal du være opmærksom på, at du ikke kan anvende alle skolens programmer.

skolehjemSkolehjem

pil til link djhHvis du ønsker at bo på skolehjem, skal du udfylde en tilmelding hurtigst muligt og senest 14 dage inden du starter. Husk at aftale det med din mester.

Indkvartering finder sted dagen før første undervisningsdag. I din e-boks får du besked om mødetidspunkt. Vær opmærksom på at vi tilbyder dobbeltværelser.

Prisen for kost og logi er 565 kr. pr. uge.  Er du under 18 år, skolehjemsberettiget og uden uddannelsesaftale, er det gratis at bo på skolehjemmet. Du er skolehjemsberettiget, når du har mindst 75 minutters transport (inkl. ventetid) til nærmeste skole, der udbyder uddannelsen. Er du forsørger og skolehjemsberettiget, er det gratis at bo på skolehjemmet. Læs mere om reglerne for tilskud til at bo på skolehjem.

pil til link djhKontakt os inden du starter, hvis du har brug for Specialpædagogisk Støtte (SPS)

lockForsikring

Vær opmærksom på at DjH ikke har en forsikring der dækker fx tyveri, det er vigtigt at du har en forsikring som dækker dine private ejendele, værktøj, computer m.m.

rygning forbudt

Røgfri skoletid kl. 8.00-16.00
pil til link djh
COVID-19 retningslinjer
pil til link djh
Sådan kommer du på Studie+ og videre til TEAMS
pil til link djh
Sådan opdaterer du dine kontaktoplysninger på Studie+

SKOLEHJEM
GODSKRIVNING
BEFORDRING
SU
SPS
EFTER SKOLETID
FIND VEJ
FIND RUNDT

Malene Buus Lund, elevadministration

Malene Buus Lund, elevadministration

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 310
Henrik Dalsgaard, uddannelseschef

Henrik Dalsgaard, uddannelseschef

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 260

Kontakt studievejleder Thea Sejr Jensen

 

 

Tømrer video

Video fra tækkerne