Information om holdstart på køleteknikeruddannelsen, hovedforløb 4

Den daglige undervisningstid er fra kl. 8.00-15.00, fredag slutter undervisningen kl. 11.15.

blyant papirDet skal du medbringe

  • A4 blok, ternet papir
  • Blyanter
  • Farveblyanter i farverne: Grøn, gul, rød og blå
  • Lineal 30 cm
  • Lommeregner
  • Undervisningmateriale fra tidligere skoleforløb
  • Kølemiddelstok
  • Arbejdstøj
  • Sikkerhedssko

 sikkerhedsskoNår der arbejdes i værkstederne skal du bære sikkerhedssko!

Bærbar pcStudiekort

Når du starter på DJH, skal du have et studiekort. Du får hjælp af din underviser.  Dit studiekort kan bruges til nøglekort samt betaling i bistro og café, hvor du også kan tanke det op. Mister du dit kort, kan du få lavet et nyt i elevadministrationen for 75 kr.

lommeregner copy lillecalculator lommeregner copyLommeregner

Din lommeregner skal minimum have funktionerne: cos, sin, tan og X-1 (reciprok). Vi anbefaler lommeregner TI30/HP30, som også sælges på DjH.

laptopComputer

Det er en fordel hvis du medbringer din egen bærbare computer. Hvis du ønsker at anvende en af skolens computere, skal du selv medbringe mus og tastatur. For optimal brug, skal den have et antivirusprogram og styresystemet skal være opdateret. Vi gør opmærksom på, at de programmer vi bruger, kun kan bruges på en pc med Windows styresystem. Hvis du har en Mac, skal du være opmærksom på, at du ikke kan anvende alle skolens programmer.

skolehjemSkolehjem

pil til link djhHvis du ønsker at bo på skolehjem, skal du udfylde en tilmelding hurtigst muligt og senest 14 dage inden du starter. Husk at aftale det med din mester.

Indkvartering finder sted dagen før første undervisningsdag. I din e-boks får du besked om mødetidspunkt. Vær opmærksom på at vi tilbyder dobbeltværelser.

Prisen for kost og logi er 565 kr. pr. uge. Er du under 18 år, skolehjemsberettiget og uden uddannelsesaftale, er det gratis at bo på skolehjemmet. Du er skolehjemsberettiget, når du har mindst 75 minutters transport (inkl. ventetid) til nærmeste skole, der udbyder uddannelsen. Er du forsørger og skolehjemsberettiget, er det gratis at bo på skolehjemmet. Læs mere om reglerne for tilskud til at bo på skolehjem.

pil til link djhKontakt os inden du starter hvis du har brug for Specialpædagogisk støtte (SPS)

lockForsikring

Vær opmærksom på at DjH ikke har en forsikring der dækker fx tyveri, det er vigtigt at du har en forsikring som dækker dine private ejendele, værktøj, computer m.m.

rygning forbudt

Røgfri skoletid kl. 8.00-16.00
pil til link djh
COVID-19 retningslinjer
pil til link djh
Sådan kommer du på Studie+ og videre til TEAMS
pil til link djh
Sådan opdaterer du dine kontaktoplysninger på Studie+

SKOLEHJEM
GODSKRIVNING
BEFORDRING
SU
SPS
EFTER SKOLETID
FIND VEJ
FIND RUNDT

Line Jensen, elevadministration

Line Jensen, elevadministration

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 306
Jesper Falkenberg, uddannelseschef

Jesper Falkenberg, uddannelseschef

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 199

Kontakt studievejleder Thea Sejr Jensen