Information om holdstart på plastmageruddannelsen, hovedforløb 2

Den daglige undervisningstid er fra kl. 8.10-15.20, fredag slutter undervisningen kl. 11.30.

blyant papirDet skal du medbringe

  • Blyanter
  • Lommeregner
  • Arbejdstøj
  • Sikkerhedssko

 sikkerhedsskoNår der arbejdes i værkstederne skal du bære sikkerhedssko!

lommeregner copy lillecalculator lommeregner copyLommeregner

Din lommeregner skal minimum have funktionerne: cos, sin, tan og X-1 (reciprok). Vi anbefaler lommeregner TI30/HP30, som også sælges på DjH.

laptopComputer

Det er en fordel hvis du medbringer din egen bærbare computer. Hvis du ønsker at anvende en af skolens computere, skal du selv medbringe mus og tastatur. For optimal brug, skal den have et antivirusprogram og styresystemet skal være opdateret. Hvis du har en Mac, skal du være opmærksom på, at du ikke kan anvende alle skolens programmer.

skolehjemSkolehjem

pil til link djhHvis du ønsker at bo på skolehjem, skal du udfylde en tilmelding hurtigst muligt og senest 14 dage inden du starter. Husk at aftale det med din mester.

Indkvartering finder sted dagen før første undervisningsdag. I din e-boks får du besked om mødetidspunkt. Vær opmærksom på at vi tilbyder dobbeltværelser.

Prisen for kost og logi er 557 kr. pr. uge. Er du under 18 år, skolehjemsberettiget og uden uddannelsesaftale, er det gratis at bo på skolehjemmet. Du er skolehjemsberettiget, når du har mindst 75 minutters transport (inkl. ventetid) til nærmeste skole, der udbyder uddannelsen. Er du forsørger og skolehjemsberettiget, er det gratis at bo på skolehjemmet. Læs mere om reglerne for tilskud til at bo på skolehjem.

pil til link djhKontakt os inden du starter hvis du har brug for Specialpædagogisk støtte (SPS)

lockForsikring

Vær opmærksom på at DjH ikke har en forsikring der dækker fx tyveri, det er vigtigt at du har en forsikring som dækker dine private ejendele, værktøj, computer m.m.

rygning forbudt

Røgfri skoletid kl. 7.45-16.00
pil til link djh
COVID-19 retningslinjer
pil til link djh
Sådan komemr du på Uddata+ og videre til TEAMS

SKOLEHJEM
GODSKRIVNING
BEFORDRING
SU
SPS
EFTER SKOLETID
FIND VEJ
FIND RUNDT

Lars Nørlund, elevadministration

Lars Nørlund, elevadministration

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 311
Jesper Falkenberg, uddannelseschef

Jesper Falkenberg, uddannelseschef

mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 89 370 199

Kontakt studievejleder Thea Sejr Jensen

 

 

Video fra plastmagerne